Стаття

Шафи-купе. На що звернути увагу при виборі?
Шафи-купе – це зручне та практичне рішення для зберігання одягу та інших речей у будинку. Вони дозволяють максимально ефективно використовувати простір, оскільки займають менше місця, ніж звичайні шафи з дверцятами. Однак при виборі шафи-купе необхідно звернути увагу на кілька важливих моментів.
286 читати далі
Основні матеріали які використовуються для виготовлення корпусних меблів.
При створенні корпусних виробів, таких як меблі, двері, вікна та інші конструкції, вибір матеріалу є важливим фактором, що визначає якість та довговічність виробу. На ринку існує безліч матеріалів, які можуть використовуватись для виготовлення корпусних виробів. У цій статті ми розглянемо основні матеріали для виготовлення корпусних виробів, їх характеристики, переваги та недоліки.
276 читати далі
Нові тренди в дизайні меблів: Як створити стильний та сучасний інтер'єр
Дизайн меблів постійно змінюється, адаптуючись до змін в смаках та вимогах споживачів. Сучасний дизайн меблів не тільки повинен бути функціональним, але й вражати своїм оригінальним стилем та інноваційними рішеннями. У цій статті ми розглянемо нові тренди в дизайні меблів та поради, як створити стильний та сучасний інтер'єр в вашому домі.
412 читати далі
Екологічність меблів: як правильно вибрати меблі, які є екологічно чистими
Сучасні споживачі все більше звертають увагу на екологічність та якість меблів. Люди вимагають, щоб меблі були виготовлені з екологічно чистих матеріалів та були безпечними для здоров'я. У цій статті ми розглянемо, як правильно вибирати меблі, які є екологічно чистими.
390 читати далі
З чого почати вибір меблів для нового житла (будинку, квартири)?
При переїзді в нове помешкання важливо не тільки вибрати нові меблі, але й розпланувати їхнє розташування в приміщенні. Якщо ви переїжджаєте в нову квартиру або будинок, почати вибір меблів варто з переліку тих речей, які будуть потрібні вам найбільше.
159 читати далі
Помилки при розміщенні меблів
Якою буде атмосфера в кімнаті, багато в чому залежить від розміщення меблів. Якщо зробити все правильно, можна покращити обстановку та зберегти дорогоцінний вільний простір. Нижче розглянуті основні помилки, які часто припускаються, розставляючи меблі. Якщо їх виправити – атмосфера в кімнаті стане набагато приємнішою та затишною. 1. Велика кількість меблів, що не відповідає габаритам приміщення Меблів, має бути стільки, щоб покривати покладені на кімнату функції. І щоб скористатися ними було зручно.
671 читати далі
Складання меблів самостійно
При покупці меблів у будь-якому магазині кожному клієнту пропонують послуги зі збирання. Але оскільки на її придбання вже витрачені чималі гроші, які зароблялися не один місяць, багато покупців відмовляються від даної пропозиції. Справді, навіщо платити професійним збирачам, якщо з цим завданням можна впоратися й самому? Особливо, якщо це модульні меблі, які збираються практично як конструктор. Що потрібно знати перед початком збирання меблів? Чи реально виконати збирання меблів своїми руками?
1210 читати далі
Вибір меблів у нову квартиру
Збираєтеся переїжджати в нещодавно куплену квартиру і хочете швидко придбати нові меблі? І при тому – за прийнятною ціною? Це цілком можливе завдання. Добре пропозицій на меблевому ринку більш ніж достатньо. Де краще купити нові меблі? Сьогодні існує кілька варіантів, де можна придбати всі необхідні меблі. І щоб зрозуміти, який краще, досить просто порівняти їх: Меблевий магазин. Він є у кожному місті. Асортимент тут мізерний, адже всі меблі не виставиш.
958 читати далі
Як вибрати гарнітур для кухні: особливості матеріалів, фурнітура, стиль та інші нюанси
Щоб інтер'єр виглядав стильно, потрібно правильно підбирати меблевий гарнітур. Сьогодні на ринку представлені десятки варіантів кухонних меблів, тому буває складно швидко зробити правильний вибір. Тому необхідно знати характеристики, а також враховувати колірну гаму та дизайн. У цій статті йтиметься про нюанси, які допоможуть підібрати меблі для кухні. Матеріали для корпусу та фасаду Сьогодні більшість гарнітурів, представлених на ринку, виготовлені з МДФ та ДСП. Також можна зустріти мультиплексові та дерев'яні варіанти.
737 читати далі
МДФ або ДСП: який тип матеріалів вибрати, щоб меблі довго служили і чудово виглядали
Найпопулярніші типи меблів сьогодні роблять із МДФ та ДСП. Ці два матеріали широко використовуються у виробництві, тому часто покупець не знає, що саме краще вибрати та які переваги має один і другий матеріал. Тому, щоб не допускати помилок, варто ознайомитися з основними характеристиками та нюансами. Ця інформація допоможе купити шафу, якою відповідатиме всім вимогам. МДФ Для виготовлення такого типу матеріалів використовують екологічно чисту і безпечну тирсу.
375 читати далі

Показано з 1 по 10 з 15 (всього 2 сторінок)